Feesten met de geesten

Op zaterdag 29 oktober 2022 organiseren we een ‘geestige’ griezelactiviteit: Feesten met de geesten! Dit feest gaat door in ipso facto van 13.45 tot 18 uur. 
De Mexicaanse traditie rond ‘Dag van de doden’ waait over naar Oudenburg. Op dit feest wil men het leven van hen die er niet meer zijn feestelijk herdenken. Dit gebeurt niet op een verdrietige, maar op een gezellige manier. Er wordt gefeest, gedanst en lekker gegeten. Alles wordt kleurrijk ingekleed met talloze slingers en vlaggetjes. Ook de schedels en skeletten worden op een kleurrijke manier opnieuw tot leven gebracht. 

In Oudenburg roepen we alle kinderen en ouders samen op om ook in Oudenburg mee te komen feesten met de geesten. In ipso facto worden heel wat workshops rond dit thema voorzien van 14.30 tot 17.30 uur: schedels kleuren, slingers maken, … Laat jezelf ook omtoveren tot een kleurrijk skelet en dans tijdens de dansinitiatie mee op dit feest. In het abstpark vindt een spannende griezeltocht plaats.

Er zijn ook twee gratis voorstellingen van de animatiefilm Coco. De eerste voorstelling start om 14 uur, de tweede voorstelling start om 16 uur. Kinderen en ouders kunnen vrijblijvend de film volgen. 

Toegang is gratis. Er kunnen drankkaarten aangekocht worden om drankjes of griezelige hapjes aan te kopen. 
 
Feest je mee met de geesten?!